Design & Synlighed

Hvor man tidligere kun designede hjemmesider til PC'ens skærmformat, er der gennem de seneste år kommet flere platforme til bla. i form af smartphones og tablets.

Det er vigtigt at der tages højde for dette i designet og navigationen og, at der udvikles specielle designskabeloner som tilpasser sig brugerens enhed.

Ligeledes har Googles søgemaskine gjort sit indtog, hvor op mod 90% af danskerne benytter Google når vi surfer på nettet idag.

Netop derfor er synlighed via Googles søgemaskine et meget vigtigt skridt for, at opnå succes på internettet.

Vi tilbyder både søgeoptimering af websidens kildekode, men også google adwords kampagner, som er googles eget annoncerings program.

Websidens trafik måler vi ved at integrere Google Analytics på websiden.

Web & Mobil

Hesselberg Reklame dækker din virksomheds online behov 100%. Vi udvikler din virksomhedswebside og mobilwebside, samt søgeoptimere disse for bedre synlighed.

Hjemmesider
Vi udvikler og designer brugervenlige hjemmesideløsninger, der passer til den enkelte virksomheds reelle behov – hverken mere eller mindre. Vores hjemmesideløsninger tjener altid et formål og fungerer som et praktisk og anvendeligt værktøj i hverdagen for både kunder, ansatte og samarbejdspartnere.

Vi kan bidrage med:
- Ideudvikling
- Viden om Internettets muligheder
- Sparring og rådgivning
- Kravspecifikation og behovsafdækning
- Grafik og design
- Tekst og fotografi

Hovedparten af vores hjemmesideløsninger laves i CMS (Content Management System).

Mobilwebsites
Over en million danskere anvender dagligt deres mobiltelefon til at surfe internettet. Er din webside klar til til at give mobilsurferne en god oplevelse?

- Vi tilpasser mobilwebsitet, efter de små skærme og store tommelfingrer, og giver derme den besøgende en wow på dit mobilwebsite.

- Vi gør det let for dig at vedligeholde mobilwebsitet ved at integrere det i Joomla CMS'en således du kune behøver at rette dine websider et sted!

Søgemaskineoptimering (SEO)
Alle danskere med en internetforbindelse ved hvad google er og 90 af danskerne anvender google som søgemaskine. Vi tilbyder søgeoptimering tilrettet Googles søgemaskine, som sikrer din virkosmhed større synlighed på internettet.